Radovi u Mikropravda

Category: 5 Get Involved Written by Super User Hits: 1968

 

 

Volunteer / Internship

Socijalni rad Mikropravda ne bi bilo moguće bez aktivnog učešća volontera i pripravnika koji imaju duhu suradnje i pomaganje drugima.

 

Podrška ovih muškaraca i žena može ići od rada s pitanjima tehnologije i komunikacije, marketing i oglašavanje, Administracija i ured za upravljanje, istraživanja ili drugih područja smatra da doprinese ciljevima MKP.

 

Ako želite da se aktivno uključe i napraviti razliku, molimo da nas kontaktirate.

 


Mreža javnih i privatnih partnera

Svjesni da je u posljednjih nekoliko godina, međunarodnu suradnju za razvoj, iz različitih razloga, ekonomske pomoći smanjen u svijetu; Mikropravda blisko sarađuje sa javnom i privatnom sektoru, u nastajanju kao zanimljivo mjesto za ulaganje u pozitivnom partner društveni utjecaj. Naše pravne usluge predstavljaju važan preduvjet za održivi razvoj, dakle, naš rad mogu biti od velike vrijednosti za bilo kakav razvoj programa. Suradnja Program Mikropravda može biti u bilo kojem od sljedećih načina:

 

 

 


Kontaktirajte nas

Iskoristite priliku da postane partner Mikropravda. Ako ste zainteresirani za učenje više o mogućnosti da podrže i učestvuju, slobodno nas kontaktirajte ovde.